Volledige voeding
Voor een optimale gezondheid

Goed ruwvoer en vers drinkwater maken geen compleet voedingspakket. Afhankelijk van de behoefte van het paard, de groeifase, eventuele melkproductie en de gevraagde prestatie is het noodzakelijk dagelijks krachtvoeders in het menu op te nemen.

Hoogwaardige krachtvoeders
Vente Paardenvoeding heeft daarom een serie perfect uitgebalanceerde paardenvoeders samengesteld. Deze kwaliteitsvoeders bestaan uit natuurlijke grondstoffen en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door middel van een dubbel pers procédé is de brok extra hard en staat garant voor weinig stof en gruis.

Fokkerij
OC/OCD, is een flinke kostenpost voor vele fokkers onder ons. De elementen calcium, fosfor, magnesium en met name koper, zink en mangaan zijn belangrijke elementen om de botontwikkeling van uw jonge veulens en opfok optimaal te ondersteunen. Onze Merriebrok en Veulenbrok voldoen reeds volledig aan de laatste inzichten.

Paardenbrok Econ
Paardenbrok Econ is een compleet basisvoer voor paarden en pony’s die weinig arbeid verrichten. Deze brok bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen en is de ideale aanvulling naast een ruim aanbod ruwvoer.


Paardenbrok Basis-Sport 
Paardenbrok Basis-Sport is een uitgebalanceerde brok voor paarden en pony’s die middelzware prestaties moeten verrichten. Deze complete brok bevat naast een ruim aanbod granen, alle elementen die nodig zijn voor een gezonde conditie.Merriebrok
Merriebrok is een uitgebalanceerde brok voor dragende en zogende merries. Het stimuleert de melkgift en houdt de merrie in een goede conditie.


Veulenbrok
Veulenbrok is uitstekend geschikt voor de groeifase van veulens. Door de keuze van smakelijke grondstoffen met veel hoogwaardige eiwitten wordt een optimale ontwikkeling van het jonge veulen gerealiseerd.

Alle ander producten van Vente zijn niet op voorraad, maar zijn wel te leveren.

De gehalten van onze voeders vindt u op onze website:
www.vente-paardenvoeding.nlhttp://www.vente-paardenvoeding.nlshapeimage_1_link_0

Bij een optimale verzorging van uw schapen hoort ook het beste voer


Schapenbrok

De schapenbrok bevat alles dat uw schapen nodig hebben. De lammerenkorrel geeft uw lammeren een goede start. Tevens verkopen wij lammerenmelk en diverse producten voor de lammerperiode.

Start      Ruitershop        Aanbiedingen      Zadels nieuw           Zadels gebruikt             Hartog voer         Vente Voer        Voerwortels       Stalstrooisel       Links