Met de verschillende soorten ruwvoer en de hoogwaardige krachtvoerlijn is er bij Hartog voor ieder paard een rantsoen aan te bieden waarbij krachtvoer en ruwvoer volledig op elkaar zijn afgestemd. Ook is bij ons de Hartog voerbox verkrijgbaar deze kunt u in de stal hangen. Het ruwvoer en eventueel krachtvoer zal in de Hartog voerbox vermengen, waardoor uw paard het krachtvoer rustiger opneemt, beter kauwt en daardoor hoger rendement behaalt uit het krachtvoer.

Krachtvoer

Concept
Kruidenbrok

Zuiver krachtvoer voor recreatie- en sportpaarden

Volwaardige voedingsstoffen voor een optimale spijsvertering

Bevordert het afweermechanisme

Kruidenmengsel ter optimalisatie van de vertering

Hoog rendement-> voordelig in gebruik, 25% minder voer nodig

Concept bevat alles voor een goede conditie, glanzende vacht, soepele spieren, sterke botten en pezen. Bovendien zorgen de uitgekiende gehalten calcium, fosfor en magnesium voor een ontspannen paard, zodat de kans op blessures wordt verkleind.

Zak 25 kg

Balance
Structuurmuesli

De kruiden en etherische oliën stimuleren de luchtwegen

Met vezelrijke Hartog Lucerne -> verhoogde kauwfrequentie

Laag energie- en eiwitgehalte 

Uitermate geschikt voor recreatiepaarden

Gunstige prijs/kwaliteit verhouding

Balance structuurmuesli is het totaalvoer bij uitstek voor recreatie- en hobbypaarden. De ingrediënten zijn zo op elkaar afgestemd dat uw paard of pony de juiste hoeveelheid, vitaminen, mineralen en energie binnen krijgt. Zo voert u uw paard of pony alles wat nodig is voor een extra weerstand en een goede gezondheid.

Zak 20 kg

Energy Special
Granenmix zonder haver

Langzaam vrijkomende energie

Speciaal voor duurprestaties

Voor volledige beheersbaarheid

Extra uithoudingsvermogen en souplesse

Speciaal voor havergevoelige paarden

Energy Special bevat langzaam vrijkomende energiebronnen zoals gerst en plantaardige oliën. Deze energie is minder snel beschikbaar dan energie uit bijv. haver, voor volledig beheersbaarheid en extra uithoudingsvermogen. De Energy Special is een duidelijke meerwaarde voor paarden die duurprestaties moeten leveren zoals de endurance, mennen en matig/zware dressuursport.


Zak 20 kg

Energy Classic
Granenmix met haver

Energieverhogend

Voor kortdurende piekprestaties

Voor energie op maat

Zeer goede verteerbaarheid

Stralende conditie

Energy Classic is samengesteld op basis van zes kwalitatief hoogwaardige granen die extra kracht geven op het juiste moment. Door deze snelle energie is de Energy Classic speciaal geschikt voor disciplines  waarbij kortdurende prestaties gevraagd worden, zoals de draf- rensport, eventing en springsport.

Zak 20 kg

Care Promise
Kruidenslobber

Smakelijke variant in het rantsoen

Stimuleert stofwisseling

Sneller herstel na belasting en stress

Ideaal ter voedingsaanvulling en als smakelijke variant in het voederrantsoen. Bevordert de eetlust en stimuleert de stofwisseling. Zorgt ook voor een duidelijk sneller herstel na belasting en stress, daarom is het de perfecte vervanging van het avondrantsoen na intensieve belasting. Verzekert de verzorging met vitaminen, mineralen, sporenelementen en elektrolyten. Vochtig of droog te voeren.

Zak à 15 kg

Ruwvoer

Lucerne-mix
Super ruwvoer

De Hartog Lucerne melange wordt gevormd door vers gehakselde luzerne vermengt met groen geoogste snijhaver en alexandrijnse klaverbestanddelen. Deze melange is speciaal uitgedacht om een hoog energiegehalte te waarborgen en het eiwitgehalte te reduceren. Het energiegehalte is vergelijkbaar met een onderhoudsbrok.

Rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen

Zichtbaar beter hoefhoorn

Bevat alle essentiële aminozuren voor een optimale groei en ontwikkeling

Verbeterde darmflora, wat terug te zien is in glimmende, vaste mestballen

Door een goede spijsvertering wordt de kans op koliek verkleind

Zak 20 kg

Gras-mix (NIEUW)
Gedroogd gras met structuurbrok

Gras-mix bestaat uit gedroogd gras verrijkt met structuurbrok en een toevoeging van Molashine, om een stofarm product te garanderen. Gras-mix is verpakt in een recyclebare plastic zak van 90 liter (ca. 18 kg), waardoor het product beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Een weldaad voor allergische paarden

Eiwitarm en vezelrijk

Gemakkelijke en hygiënische opslag

Stofarm en schimmelvrij

Constante kwaliteit het hele jaar

Gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid

Compact Gras
Gedroogd gras

Compact Gras is een baaltje van 20 kg gedroogd gras zonder toevoegingen met een afmeting van 50 x 30 x 30 cm. Het gras is heel strak in de baal geperst waardoor gemakkelijk porties gevoerd kunnen worden en de opslagruimte aanzienlijk wordt beperkt.

Door middel van de Hartog voerbox zijn paarden langer bezig en hebben zij de hele dag ruwvoer tot hun beschikking. Het grazen in de weide wordt in de stal nagebootst. 

Minder verveling op stal

Stofarm en schimmelvrij

Minder opslagruimte benodigd

Met beschermend folie

Baaltje van 20 kg

Hartog voerbox
Nabootsen van natuurlijke voedselopname

Voor het verstrekken van de Hartog ruwvoeders is een speciale Hartog voerbox verkrijgbaar.

De voerbox is uitgevoerd met een metalen rek die constant op het voer rust, waardoor een langzame opname van het ruwvoer plaats heeft. Een paard kan geen grote happen tegelijk nemen waardoor maximaal 1 kg ruwvoer per uur opgenomen kan worden. Het grazen in de weide wordt in de stal nagebootst.

Het paard kan de hele dag eten, waardoor een natuurlijke situatie optreedt en gedrags- en verteringsstoornissen worden voorkomen.

Deze voerbox kan door middel van schroeven in de stal, of aan de buitenkant van de staldeur, bevestigd worden ter hoogte van de borst van het paard.  

De voerbox kan ook gebruikt worden voor het krachtvoer. Door het krachtvoer door een van de Hartog ruwvoeders in de Hartog voerbox te mengen zullen paarden het krachtvoer ook veel minder snel opnemen, wat tevens een betere vertering van het krachtvoer waarborgt.

Gratis Sponsoring Hindernis
Klik hierHartog_Sponsort.html

Start      Ruitershop        Aanbiedingen      Zadels nieuw           Zadels gebruikt             Hartog voer         Vente Voer        Voerwortels       Stalstrooisel       Links